Siirry sisältöön

Kuinka myydä vanha pelikonsoli?


Haluatpa sitten myydä vanhaa PS4:ää, PS3:a, uutta Xbox Onea, vanhaa Wii-konsolia tai

muuta vanhaa pelijärjestelmää, sinun tulee ymmärtää pelikonsolien myynti- tai kauppapaikkojen keskeiset erot. Täällä tietoa minne voit myydä videopelikonsolin.


Kivijalkakaupat on hyvä nopeaan käteiseen, mutta kivijalkakaupat maksavat yleensä 10–20 prosenttia vähemmän kuin verkkokauppakaupat. Vaikka sinun ei tarvitse lähettää ilmoitusta tai maksaa myyntikuluja, ei myöskään ole takuuta myynnistä ja saatat joutua neuvottelemaan reilusta hinnasta. Verkkokauppapaikat Kysymyksiin vastaamisessa ja palautusten tai takaisinmaksujen käsittelyssä tarvittava asiakaspalvelu voi tehdä tästä vaihtoehdosta paljon aikaa. On mahdollista saada hyvä hinta, mutta maksat myyntipalkkioita, jotka syövät voittoja.


Internet takaisinostokaupat ovat taattu ja nopea tapa myydä pelejäsi. Kätevä myyntikokemus tekevät internettakaisinostokaupoista suositun vaihtoehdon. Sinun ei tarvitse lähettää mainoksia, neuvotella hinnoista tai maksaa toimituskuluja. Internet-takaisinostokaupat eivät veloita myyntimaksuja, ja ne maksavat yhden tai kolmen päivän kuluessa. Yli 30 internet-takaisinostokauppaa kilpailee videopelikonsolistasi, joten on tylsää verrata niitä, jotta näet, kuka maksaa eniten. Lisäksi joitain internet-takaisinostokauppoja tulisi välttää maksukyvyttömyyden, viivästyneiden maksujen ja huonojen arvostelujen vuoksi. Boostcasino on täällä vastaanottamassa saamasi rahat, pääset pelaamaan helposti pelejämme.


Melkein mitä tahansa voi ostaa tai myydä Amazonissa. Tämä sisältää myös videopelikonsolit. On kaksi tapaa myydä Amazonissa: Avaa myyjätili tai vaihda käytetyt pelisi Amazonille. Amazon-myyjäksi ryhtyminen on ok, jos aiot perustaa pelejä myyvän sivuyrityksen, mutta Amazonin vaihto-ohjelma on täydellinen, jos haluat purkaa muutaman pelin.


Jos haluat käydä kauppaa videopeleillä ja konsolilla, hae vain tuotettasi, merkitse ehto, niin saat vaihtotarjouksen. Saat ilmaisen lähetystarran, jos hyväksyt tarjouksen. Amazon voi kestää jopa kymmenen päivää vaihtojen käsittelyssä, mutta useimpien ihmisten ei tarvitse odottaa kovin kauan.


Voit seurata vaihto-astettasi koko prosessin ajan. Kun he ovat hyväksyneet vaihtotuotteesi, maksu lisätään Amazon-lahjakorttisi saldoon ja voidaan käyttää välittömästi. Jotkut vaihtosopimukset ovat oikeutettuja myös välittömään maksuun, jos kysyntää on paljon.


Jotkut panttilainaamot ostavat käytettyjä pelikonsoleita, vaikka ne yleensä maksavatkin selvästi alle markkina-arvon. Jos kaipaat epätoivoisesti nopeaa rahaa tämä voi olla hyvä vaihtoehto. mutta ole valmis saamaan vain puolet konsolisi arvosta. Sinulla on paljon vaihtoehtoja videopelikonsolien myymiseksi. Muista vertailla vaihtoehtojasi saadaksesi parhaan tarjouksen!Vanhojen videopelikonsolien myyminen, pelijärjestelmän lähettäminen Allekirjoitettuna sinetöitynä toimitettuna. Pakkaa käytetty pelikonsoli ja lähetä se meille ilmaiseksi ennakkoon maksetun lähetystarran kanssa. Saat maksettua oikeaa rahaa, älä kauppaluottoa. Hanki paras hinta konsolillesi nyt. EBay tarjoaa monia mahdollisuuksia myydä käytettyjä pelejä. Triple Challenge - Gulliver Vintage -videopelijärjestelmä Original Pong 1977 Gulliver Video Game Systems Vintage-videopelit Vintage-videot osoitteesta pl.pinterest.comSaat maksun seuraavana päivänä Postita tuotteet, kun olet vastaanottanut ja tarkastettu hyvin, maksa rahat tilillesi seuraavana työpäivänä. Mainos Myy käytetty PS4 ja saat parhaan vastineen. Mainos Myy käytetty PS4 ja saat parhaan vastineen. Best Buy -palvelun avulla voit vaihtaa käytettyjä videopelejä ja pelikonsoleita parhaiden ostojen lahjakortteihin.

Yli miljardilla ihmisellä on Facebook-tili maailmanlaajuisesti. On hyvä mahdollisuus, että jotkut heistä saattavat etsiä videopelejä, joita yrität myydä.


Facebook markkinapaikka saapui vuonna 2016 ja on erinomainen valinta videopelien myyntiin, varsinkin jos haluat myydä paikallisesti. Ainutlaatuinen etu facebook Marketplacen käytössä on, että näet niiden ihmisten profiilit, jotka haluavat ostaa pelisi. Tarjouksia voivat tehdä vain ihmiset, joilla on Facebook-profiili. Tämä on turvallinen ja nopea tapa sekä myydä ja ostaa esimerkiksi pelikonsoleita.Ilmoitukset voidaan luoda verkossa tai Facebook-mobiilisovelluksen kautta. Kun julkaisusi on julkaistu, voit koordinoida ostajien kanssa tarjouksia sekä järjestää tapaamisen, jos hyväksyt tarjouksen.